Cursos intensius d’estiu 2023 i … grups de conversa d’anglès online!

Barcelona, 25 de març 2023

Entre el 3 i el 21 de juliol l’EOI Barcelona-Guinardó ofereix cursos intensius de 60 hores d’alemany, anglès, francès, italià i japonès. Aquests cursos seran presencials i s’impartiran en horari de matí, de 10:00 a 14:00 hores. Els cursos intensius a les escoles oficials d’idiomes son una gran oportunitat per iniciar-se en l’aprenentatge d’un nou idioma!

Treballeu pels matins i/o no teniu gaire temps, però voleu mantenir el vostre nivell d’anglès oral? Apunteu-vos als grups de conversa d’anglès online! Aquests grups de conversa es faran a través de la plataforma zoom i s’impartiran els dimarts i dijous entre el 3 i el 21 de juliol en horari de tarda.

Tota la informació sobre els cursos intensius i els grups de conversa online la trobaràs aquí!