Cursos intensius d’estiu 2024

Barcelona, 23 de març 2024

Entre l’1 i el 19 de juliol l’EOI Barcelona-Guinardó ofereix cursos intensius de 60 hores d’alemany, anglès i francès. Aquests cursos seran presencials i s’impartiran en horari de matí, de 10:00 a 14:00 hores. Els cursos intensius a les escoles oficials d’idiomes son una gran oportunitat per iniciar-se en l’aprenentatge d’un nou idioma!

Treballeu pels matins i/o no teniu gaire temps, però voleu mantenir el vostre nivell d’anglès oral? Apunteu-vos als grups de conversa d’anglès online per als nivells B1 o B2! Aquests grups de conversa es faran a través de la plataforma zoom i s’impartiran els dimarts i dijous entre el 2 i el 18 de juliol en horari de tarda.

MATRÍCULA A PARTIR DEL 17 D’ABRIL!

Tota la informació sobre els cursos intensius i els grups de conversa online (preus, nivells, prova de nivell per a anglès, etc.) la trobaràs aquí!